Runokuun Tietokirjaraati

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Sähkö. Runokuun Tietokirjaraati pidetään perjantaina 21.8.2020 klo 17.00-18.00 keskustakirjasto Oodissa Helsingissä. Lisäksi tapahtumaa voi seurata etänä Facebookin kautta.

Tietokirjaraadissa kilpailevat kirjailijat Janne Käpylehto, Mikko Mattlar ja Tiina Sarja. Käpylehto puolustaa teostaan Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen (Into 2016), Mattlar teostaan Synteettinen Suomi (Svart Publishing 2019) ja Tiina Sarja teostaan Minne sähkö meni? (Kustannus-Mäkelä 2020, tehty yhdessä Mikko Posion ja Henna Ryynäsen kanssa).

Tietokirjaraadissa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät näyttelijä ja vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard, viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo sekä graafinen suunnittelija ja poddaaja Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama. Vapaa pääsy.

Runokuun kaikissa tapahtumissa kiinnitetään tänä vuonna erityisen paljon huomiota turvallisuuteen. Lisäksi siivousta on tehostettu kaikissa Runokuun tapahtumapaikoissa. Tilaisuuden turvallinen osallistujamäärä on 30 henkilöä, mutta tapahtumaa voit seurata myös etänä Facebookin kautta.

Paikkoja ei voi valitettavasti varata ennakkoon. Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Lue turvallisuudesta Runokuun tapahtumissa ja turvallisemman tilan periaatteista täältä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto ja Suomen tietokirjailijat ry. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Tapahtuma Facebookissa.

Lisätietoa Runokuusta www.runokuu.fi.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto ja Suomen tietokirjailijat ry. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. Yhteistyössä Oodi.

Runokuun Tietokirjaraati
Aika: Perjantaina 21.8.2020 klo 17.00–18.00
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, 3. krs, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Vapaa pääsy.
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi
www.runokuu.fi