Runokuun Tietokirjaraati

Tietokirjailijat ottavat mittaa toisistaan!

Runokuun Tietokirjaraati pidetään perjantaina 23.8.2019 klo 17.00-18.30 Kansallisteatterin Lavaklubilla, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki.

Tietokirjaraadissa kilpailijat lukevat otteita teoksistaan ja pyrkivät voittamaan puolelleen raadin ja yleisön. Mukana ovat kirjailijat Outi Ampuja, Rosa Meriläinen ja Mikko Salmi. Ampuja puolustaa teostaan Hyvä hiljaisuus (Atena 2017), Meriläinen teosta SE – Seksipuhekirja (kirjoitettu yhdessä Sanna Seiko Salon kanssa, Karisto 2018) ja Salmi teostaan Olut! Kotimaiset panimot ja oluet (Reademe.fi 2018).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard, Kirkko ja kaupunki -median päätoimittaja ja tietokirjailija Jaakko Heinimäki sekä tietokirjailija ja kriisiviestinnän kouluttaja Katleena Kortesuo. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama. Vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Runokuu ja Suomen tietokirjailijat ry. Sen järjestämistä tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Lisätietoa Runokuusta www.runokuu.fi.