Hae lasten- ja nuorten tietokirjailijaa vierailulle kirjastoosi 28.4. mennessä

Tiedote 3.4.2019

Lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivä on tänä vuonna perjantaina 30. elokuuta. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa kahdenkymmenen lasten- ja nuorten tietokirjailijan vierailut kirjastoihin ympäri Suomen.

Kirjastossa esiintyvä tietokirjailija lukee, kertoo ja keskustelee kirjoistaan. Lisäksi kirjailija voi tuoda mukanaan omia kirjojaan.

Syksyllä 2019 kirjastovierailulle lähtevät Ilari Aalto, Timo Kalevi Forss, Tiina Hautala, Vuokko Hurme, Tytti Issakainen, Sari Kanala, Arto Kivimäki, Titta Kuisma, Jukka Laajarinne, Lasse J. Laine, Markku Löytönen, Raili Mikkanen, Reetta Niemelä, Viljami Ovaskainen, Ilpo Probst, Mia Rönkä, Riitta Tulusto, Suvi Vehmanen, Katariina Vuori ja Matti Waitinen.

Vierailua haetaan Suomen tietokirjailijat ry:n sivuilla olevalla verkkolomakkeella sunnuntaihin 28.4. mennessä. Hakemuksia voi tehdä vain kirjastojen henkilökunta. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakuajan päätyttyä arvotaan, mitkä kaksikymmentä kirjastoa saavat tietokirjailijavieraan ja missä kirjastossa kukin kirjailija esiintyy.

Vierailun toteutuminen ilmoitetaan kirjastoille toukokuun loppuun mennessä. Samalla kirjastoille ilmoitetaan myös kirjailijan yhteystiedot. Kirjastot ja kirjailijat sopivat keskenään esiintymisen kellonajan ja muut käytännön järjestelyt. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus maksaa esiintyjille 250 euron palkkion, matkakulut ja mahdolliset päivärahat.

Täytä hakulomake osoitteessa: www.suomentietokirjailijat.fi/yhdistys/tietokirjailijavierailut-kirjastoissa

Lisätiedot:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296

www.suomentietokirjailijat.fi
www.tietokirja.fi