Tietokirjailijat mittelevät Runokuun Tietokirjaraadissa – Teemana on tänä vuonna Aistit

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Aistit.

Tietokirjaraadissa kilpailevat tietokirjailijat Outi Ampuja, Rosa Meriläinen ja Mikko Salmi. Ampuja puolustaa teostaan Hyvä hiljaisuus (Atena 2017), Meriläinen teosta SE – Seksipuhekirja (kirjoitettu yhdessä Sanna Seiko Salon kanssa, Karisto 2018) ja Salmi teostaan Olut! Kotimaiset panimot ja oluet (Reademe.fi 2018).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, Kirkko ja kaupunki -median päätoimittaja ja tietokirjailija Jaakko Heinimäki sekä tietokirjailija ja viestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama. Tietokirjaraati pidetään perjantaina 23.8. klo 17.00 Lavaklubilla Helsingissä.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Nuoren Voiman Liitto ja Suomen tietokirjailijat ry. Sen järjestämistä tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Runokuun Tietokirjaraati
Aika: Perjantaina 23.8.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki
Vapaa pääsy.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi

www.runokuu.fi