TIETOKIRJA.FI

Elämäni tietokirjat -sarja verkossa

Elämäni tietokirjat -sarjassa tunnetut suomalaiset esittelevät kymmenen tärkeää tietokirjaa elämänsä varrelta. Sarjan keskusteluja järjestetään vuosittain esimerkiksi Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päivillä ja TIETOKIRJA.FI-tapahtumassa.

Vuoden 2017-listat ovat tulossa: tänä vuonna elämänsä tietokirjoista kertovat mm. Helena Petäistö ja Sirpa Kähkönen Vanhan Kirjallisuuden Päivillä ja Li Andersson ja Henkka Hyppönen  vuoden 2017 TIETOKIRJA.FI-festivaalilla.

Alla voi tutustua vuoden 2016 listauksiin!

Vuoden 2016 elämäni tietokirjat -listat ovat nyt verkossa: Omista suosikkitietokirjoistaan ovat olleet puhumassa pastori, tietokirjailija Jaakko Heinimäki, historioitsija, tietokirjailija Teemu Keskisarja ja kirjailija Kjell Westö. Vuoden 2015 aikana suosikkitietokirjoistaan kertoivat koomikko ja bibliofiili Stan Saanila, kansanedustaja Pekka Haavisto, kirjailija ja uutisankkuri Matti Rönkä, suurlähettiläs Heikki Talvitie, Helsingin kirjastotoimen johtaja Tuula Haavisto ja arkkipiispa Kari Mäkinen.

Kenen listalta löytyy Lasten oma aapinen? Kuka on ihastunut Elokuvan historiaan? Entä kenelle Suomi öljyn jälkeen on ollut merkittävä? Tutustu listoihin!