Tiedekirjaraati ruotii ajankohtaisia tietokirjoja

Tieteiden yön viihdyttävässä Tiedekirjaraadissa ruoditaan viittä ajankohtaista tietoteosta. Tiedekirjaraati järjestetään torstaina 14.1.2021 klo 20.15–21.00 Tiedekulmassa, josta se striimataan suoraan verkkoon.

Raadissa ovat tiedekasvatuksen professori Maija Aksela, Heurekan teematuottaja ja kirjailija Paula Havaste, psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen ja tiedetoimittaja Mikko Pelttari. Raatia johtaa Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan dekaani Pirjo Hiidenmaa.

Tiedekirjaraati on maksuton ja avoin kaikille. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa 28.1. asti täällä. Tiedekirjaraati alkaa kohdasta 1.15.35. Tiedekirjaraatia voi seurata vain verkon kautta täällä. Tervetuloa kuulolle!

Tilaisuuden järjestävät Suomen tietokirjailijat ry, Helsingin yliopiston humanistinen tiedekunta ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. Tiedekirjaraati on osa Tieteiden yötä, joka on tieteen oma kaupunkitapahtuma Helsingissä. Suurin osa Tieteiden yön tapahtumista järjestetään tällä kertaa verkossa.

Lisätiedot:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi | Tapahtuma Facebookissa | www.tieteidenyo.fi